Thuis

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

Bedrijfsprofiel

 

Verwarmde vloer thermostat.com

  Wij begonnen het elektrische in-vloer verwarmen in Jiangsu, China bijna acht in 2011 jaren geleden te veroorzaken en zijn regelmatig sinsdien gegroeid. In 2015 begonnen wij onze eigen speciaal-ontworpen lijnen van in-vloer het verwarmen producten te verkopen en twee jaar later zodra wij hadden een winnende productregel zeker waren die wij online hen aan klanten als u allen zijn begonnen aan te bieden over Noord-Europa. Tijdens de zomer van vorig jaar had onze verkoop zo veel gekweekt dat wij distributie en vervulling van Lishui Distrct, Jiangsu aan Jiangning Distrct, Jiangsu bewogen waar wij nu meer ruimte hebben en gemakkelijker snellere vracht aan vele delen van het land en bij lagere kosten dan voordien aanbieden.

  Ik nodig u uit om onze concurrerende tarifering te controleren en ons een verzoek te verzenden of me persoonlijk te roepen als er om het even wat zijn wij kunnen doen u helpen begonnen worden.

 

Controleoplossingen met lage kosten
Aangepast product
De vriendschappelijke en eerlijke dienst
Voortdurende verbetering

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

   Opgericht in 2011, wordt ons hoofdkwartier gevestigd in Nanjing, hoofdzakelijk onder ogen ziend de internationale markt. Onze producten zijn verkocht aan Groot-Brittannië, Duitsland en andere Aziatische landen. Wij ontwikkelen, vervaardigen en verkopen het verwarmen, breiden de ventilatie zich en de airconditioningscontroles en dan in verwante gebieden uit.

 

   In 2015, volgens de tendens van het materiaal van de temperatuurcontrole in de markt, ontwikkelden wij ons onophoudelijk en vernieuwden langdurige het verwarmen thermostaat van uitstekende kwaliteit, en vestigden een nieuwe workshop voor de productie van het materiaal van de temperatuurcontrole. Het eerste apparaat van de temperatuurcontrole werd geleverd aan onze eerste klant in Europa in 2015. Nu hebben wij een volledige productielijn van het materiaal van de temperatuurcontrole en verwant ondersteunend materiaal gevestigd. Sinds 2015, ga vandaag, zijn wij inspanningen aan innovatie, enkel omwille van klanten om een betere gebruikerservaring, inspanningen te hebben geweest om een comfortabel binnenmilieu voor de klant tot stand te brengen en het energieverbruik van gebouwen te verminderen.

 

    In 2016, nodigde Saiko de beroemde universitaire laboratoriumtest van Nanjing van onze producten uit, om aan de vereisten van de Europese certificatie van marktce wijd te voldoen, is de meeste producten in jaar overgegaane Ce-1-2 certificatie en ROHS-certificatie.

 

   Sinds 2016, Saiko van de Chinese markt is begonnen om markt overzee uit te breiden, de dienstnormen, redelijkere productprijzen verbeteren, zijn wij geinteresseerd in het productonderzoek en de ontwikkeling en de kwaliteitsverbetering, om meer klanten te helpen het comfort van het leven en manier van het leven verbeteren dat.

 

   Vanaf 2017 aan nu, tonen wij onze producten aan klanten over de hele wereld, nemen aan de industrietentoonstellingen deel voor vaak en introduceren over de hele wereld onze producten en diensten aan vrienden van. En wacht op de meerderheid van klanten te erkennen.

 

De Koeling 2018 van China

  • 9 april-11 April 2018
  • Peking China

De Koeling 2018 van China is het populairste verwarmen en de airconditioning op gebied het Oost- van Azië.

 

ISH China

  • 22 mei-24 Mei 2018
  • Peking China

ISH-de Markten is wereldwijd de grootste Markt van het Verwarmen, het Systeem van het Huiscomfort geworden. Wij stemmen in met uw bezoek in onze cabine bij het paviljoen van Peking.

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

    

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SAIKO

Aantal werknemers : 20~40

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Thermostaat van het aanrakingsscherm voor verkoop Van goede kwaliteit De Thermostaat van het aanrakingsscherm voor verkoop Van goede kwaliteit De Thermostaat van het aanrakingsscherm voor verkoop Van goede kwaliteit De Thermostaat van het aanrakingsscherm voor verkoop