Thuis

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Thermostaat van het aanrakingsscherm voor verkoop
Van goede kwaliteit De Thermostaat van het aanrakingsscherm voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben zeer blij aan samenwerking met uw bedrijf, hebben wij onze verzending met goede voorwaarde ontvangen. Wij zijn zeer tevreden met uw productendiensten.

—— Bruce

De details van uw product doen zeer goed, is het zeldzaam om zulk een strenge product te zien, geloof ik wij meer samenwerking in de toekomst zullen hebben.

—— Markus

De samenwerking vele jaren, de kwaliteit was goed, zeer waardig van vertrouwen.

—— Paul

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Saikofabriek

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

   

   

  Ons team

   

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  SAIKO verleent OEM de dienst, past onze gezamenlijke die producten volgens de eis van verdelers, met inbegrip van specificatie, uit-geval, het embleem van cliënten en softwaremenu's aan, op onze huidige producten met bestaande norm wordt gebaseerd. Wij stemmen ook orde van klanten ermee in die hun eigen ontwerp verstrekken en volledige geassembleerde componenten aan klanten verstrekken, om hen te helpen op hun lokale gebieden opnieuw samenbrengen.

   

  SAIKO verleent ODM de dienst, dus die ontwerpen wij product helemaal opnieuw, op concept wordt gebaseerd door klanten wordt verstrekt, die verschillende plannen volgens begroting van klanten deliverying. Het auteursrecht en de octrooien worden nog gehouden door klanten, en de producten worden uitgevoerd door SAIKO (of hun eigen workshops in hun landen). Wij zijn ook blij om de verwerkende die dienst te verlenen, van Chinese rijpe stroomopwaarts/logistiek en intelligentie ten goede aan is gekomen aan.

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

 • R & D

  Het onderzoek en het ontwikkelingsteam van SAIKO-CONTROLESco, .LTD-goed bij software en hardwareontwerp, bezitten ervaring in het verwarmen en ventilatie het ontwerp van de materiaalarchitectuur en implementatie, de gevallenanalyse van OEM/ODM en voeren de oplossing aan klanten uit.

  • Hardwarerd Team
  • Softwarerd Team
  • QC Team
  • Assemblageteam

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd 

Contactgegevens
Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

Contactpersoon: Mr. James Zhang

Tel.: 86-25-52128536

Fax: 86-25-56216123

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)